Οργή παικτών της ΑΕΚ για Σιδηρόπουλο - iefimerida.gr

Οργή παικτών της ΑΕΚ για Σιδηρόπουλο

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην τελευταία φάση του αγώνα (95') και μετά από ένα ανύπαρκτο κόρνερ που έδωσε ο επόπτης Ευθυμιάδης.

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν εξοργιστεί με τον διαιτητή Σιδηρόπουλο και τον βοηθό του. Μάλιστα, περισσότερο οι παίκτες τα είχαν με τον έμπειρο ρέφερι, τόσο για τα καπνογόνα που έπεσαν και δεν διέκοψε το παιχνίδι, όσο και για το γεγονός ότι προστάτευσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα με κίτρινες κάρτες που δεν δόθηκαν. Μάλιστα, παίκτες που βρέθηκαν και πέρυσι στην Τούμπα τόνιζαν ότι είναι η 2η φορά με Σιδηρόπουλο που ευνοείται ο ΠΑΟΚ καθώς στο ματς της κανονικής περιόδου στη Θεσσαλονίκη δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε ανατροπή του Σιμόες με το σκορ 1-1. Ματς στο οποίο η Ενωση ηττήθηκε τελικά με 2-1.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει προβεί σε επίσημη διαμαρτυρία ή ανακοίνωση για ότι έγινε χθες βράδυ στην Τούμπα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΟΚ Σιδηροπούλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ