Πυροβολισμοί τη νύχτα στο Ηράκλειο - iefimerida.gr

Πυροβολισμοί τη νύχτα στο Ηράκλειο

πυροβολισμοί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυροβολισμοί κατά ριπάς έπεσαν χθες τη νύχτα στο Ηράκλειο όπου σημειώθηκαν απανωτά περιστατικά πυροβολισμών σε μία σχολή πολεμικών τεχνών και σε μία σχολή οδηγών. Στην πρώτη περίπτωση άγνωστοι γάζωσαν την τζαμαρία τη σχολής πολεμικών τεχνών.

Σύμφωνα με την αστυνομία υπολογίζεται ότι οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον τρεις φορές, πιθανότατα μέσα από κάποιο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Έξω από τη σχολή οι αστυνομικοί βρήκαν και συνέλεξαν κάλυκες πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι.

Το δεύτερο περιστατικό που σημειώθηκε στη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκε έξω από σχολή οδηγών. Από την αστυνομία αναφέρουν ότι η τζαμαρία της σχολής οδηγών στο κέντρο του Ηρακλείου δέχτηκε τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς, ενώ βρέθηκαν και κάλυκες εξωτερικά της επιχείρησης, οι οποίοι και θα αποσταλούν στα εργαστήρια της αστυνομίας στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι και σε αυτή την περίπτωση πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε εννιάρι πιστόλι κι εκτιμάται ότι ο «πιστολέρο» επέβαινε σε αυτοκίνητο ή μηχανή, πυροβόλησε και εξαφανίστηκε από το σημείο για να μην γίνει αντιληπτός.

Και σε αυτή την περίπτωση από την αστυνομία αναζητήθηκε υλικό από κάμερες καταστημάτων επί της κεντρικής λεωφόρου, ενώ τόσο ο ιδιοκτήτης της σχολής πολεμικών τεχνών όσο και ο ιδιοκτήτης της σχολής οδήγησης φέρονται να είπαν στους άνδρες της Ασφάλειας ότι δε γνωρίζουν ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις που δέχτηκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ