Ο Κούγιας δεν ενημέρωσε τον Αναστασιάδη για την απόλυσή του - Το έμαθε τηλεφωνικά - iefimerida.gr

Ο Κούγιας δεν ενημέρωσε τον Αναστασιάδη για την απόλυσή του - Το έμαθε τηλεφωνικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωινό της Δευτέρας ξημέρωσε με τον Αγγελο Αναστασιάδη να απολύεται από την τενική ηγεσία της Λάρισας, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο ίδιος, δεν γνώριζε το παραμικρό.

Η ΠΑΕ Λάρισα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον Άγγελο Αναστασιάδη αλλά και με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση, ωστόσο ο Ελληνας τεχνικός παραδέχθηκε πως δεν γνώριζε τίποτα.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βασίλη Βέργη, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες για την απόλυση, ο Αναστασιάδης εμφανίστηκε έκπληκτος απ' όσα άκουγε αφού δεν είχε ενημερωθεί από την διοίκηση για την απόφασή της.

Ο Αναστασιάδης δεν είχε προλάβει καν να μάθει για την ανακοίνωση της ΠΑΕ και αναρωτήθηκε μάλιστα να σε αυτήν, αναφέρονταν οι λόγοι της απόλυσης, αφού ο ίδιος λόγω του ρεπό που είχε σήμερα η ομάδα, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ