Κούπες και μπολ από τις στάχτες των αγαπημένων σας -Ενας καλλιτέχνης δημιουργεί σερβίτσιο [εικόνες και βίντεο] - iefimerida.gr

Κούπες και μπολ από τις στάχτες των αγαπημένων σας -Ενας καλλιτέχνης δημιουργεί σερβίτσιο [εικόνες και βίντεο]

Φωτογραφία: cremationdesigns
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απώλεια ενός ανθρώπου που αγαπάς είναι ένα γεγονός που δύσκολα ξεχνιέται. Αυτό που θέλεις είναι να τον κρατήσεις για πάντα στην καρδιά και τη μνήμη σου.

Γι' αυτό υπάρχουν φωτογραφίες και κάποια αντικείμενα που σου τον θυμίζουν, που δείχνουν πως είναι ακόμα γύρω σου. Ωστόσο, σε κάποιους δεν φτάνει αυτό και σε περίπτωση που προχωρούν σε καύση νεκρού, κρατούν τις στάχτες στο σπίτι τους.

Ενας καλλιτέχνης από το Νέο Μεξικό δεν έμεινε μόνο εκεί. Ο Τζάστιν Κρόου μπορεί να δημιουργήσει κούπες, μπολ και φλιτζάνια από τις στάχτες του αγαπημένου σου προσώπου.

Ολα ξεκίνησαν από την επιτυχία ενός έργου τέχνης, που ονομάζεται Θρέψη, στο οποίο χρησιμοποίησε στάχτες 200 ανώνυμων ανθρώπων, δημιουργώντας σερβίτσιο.

Οπως λέει, ήθελε να δημιουργήσει κάτι που θα ενσωματώνει τη μνήμη στο σπίτι και την καθημερινή ζωή.

«Κατανοούμε πως η διαδικασία είναι διαφορετική ή αντισυμβατική, αλλά τα προιόντα μας παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία στους ανθρώπους να περιβάλλονται με τη μνήμη κάποιου που αγάπησαν», αναφέρει.

Οι πελάτες που θέλουν ένα σερβίτσιο από την ομάδα του Τζάστιν λαμβάνουν ένα κουτί στο οποίο χρειάζεται να βάλουν 100 γρ. στάχτης. Το κουτί παραλαμβάνεται από τον Τζάστιν ο οποίος δημιουργεί σερβίτσιο, κοσμήματα ή κούπα. Μια κούπα κοστίζει 183 ευρώ.

M. Capps & A. Haywood/Solent News

Κούπες και μπολ από τις στάχτες των αγαπημένων σας -Ενας καλλιτέχνης δημιουργεί σερβίτσιο [εικόνες και βίντεο] | iefimerida.gr 1

Chronicle Cremation Designs/Youtube

Κούπες και μπολ από τις στάχτες των αγαπημένων σας -Ενας καλλιτέχνης δημιουργεί σερβίτσιο [εικόνες και βίντεο] | iefimerida.gr 2

cremationdesigns

Κούπες και μπολ από τις στάχτες των αγαπημένων σας -Ενας καλλιτέχνης δημιουργεί σερβίτσιο [εικόνες και βίντεο] | iefimerida.gr 3

cremationdesigns

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στάχτες νεκροί σερβίτσιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ