Η «δολοφονική» φωτοβολίδα ευθείας βολής στην Τούμπα - Πάνω από τα κεφάλια των παικτών [βίντεο] - iefimerida.gr

Η «δολοφονική» φωτοβολίδα ευθείας βολής στην Τούμπα - Πάνω από τα κεφάλια των παικτών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ έμπαινε στην τελική του ευθεία όταν σε μια επίθεση της Ένωσης, ο διαιτητής Σιδηρόπουλος διέκοψε τον αγώνα λόγω μιας φωτοβολίδας ευθείας βολής, η οποία εκτοξεύτηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Οπως φαίνεται και από το βίντεο με την κάμερα της Nova, στο 1:22, η φωτοβολίδα, η οποία σαφώς εκτοξεύτηκε από ειδικό πιστόλι, έφυγε από το πέταλο των οπαδών του ΠΑΟΚ και πέρασε διαγράφοντας μια μικρή καμπύλη, δίπλα από τον αμυντικό της ΑΕΚ Βασίλη Λαμπρόπουλο, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποιον ποδοσφαιριστή.

Ο Σιδηρόπουλος, σωστά διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι ως όφειλε και ενημέρωσε πως στην επόμενη θα οδηγούνταν σε απόφαση οριστικής διακοπής του αγώνα, όπως αναφέρει ρητά ο κανονισμός.

Πάντως αυτό που αξίζει να σημειωθεί πως αμέσως μετά, ο κόσμος στην Τούμπα αποδοκίμασε έντονα τον δράστη, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη εντοπιστεί και δεν θα του επιτραπεί ξανά η είσοδος στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ αεκ φωτοβολίδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ