Αγχωτική νίκη για Αστέρα (1-0 τον Λεβαδειακό), στο «μηδέν» έμειναν Βέροια και Πλατανιάς - iefimerida.gr

Αγχωτική νίκη για Αστέρα (1-0 τον Λεβαδειακό), στο «μηδέν» έμειναν Βέροια και Πλατανιάς

Φωτογραφία: Action Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα γκολ στο ένατο λεπτό ήταν αρκετό για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος πήρε μια υπέρ-πολύτιμη νίκη κόντρα στο Λεβαδειακό.

Στο 9' της αναμέτρησης ο Καλτσάς έκανε τη σέντρα, ο Φαρίνια έσκυψε, ο Τσιλιανίδης πήδηξε πάνω από τη μπάλα και την άφησε να περάσει με τον Νίκο Φερνάντες να είναι ο τελικός αποδέκτης και να σκοράρει με εξαιρετικό σουτ.

Μέχρι το τέλος του ματς, οι φιλοξενούμενοι είχαν τουλάχιστον τρεις ευκαιρίες να φέρουν το σκορ στα ίσια, ωστόσο οι Σίλβα, Μάντζιος και Μιλιάζες δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον εξαιρετικό Ντοναρούμα.

Στο δεύτερο παιχνίδι που ξεκίναγε στις 17:15, Βέροια και Πλατανιάς πιστοποίησαν ότι αποτελούν δύο από τις πιο «φτωχές» επιθέσεις του πρωταθλήματος, μένοντας στο 0-0. Από τέσσερα γκολ στη Super League μετρούν οι δύο ομάδες, πέμπτο συνεχόμενο χωρίς τέρμα οι Χανιώτες.

Μετά από αυτή την ισοπαλία, η Βέροια παρέμεινε στην προτελευταία θέση, με τον Πλατανιά να βρίσκεται ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας (8η θέση).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ