Η «Μηδενική ανοχή» πίσω από τα γκαζάκια στα γραφεία στελεχών του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Η «Μηδενική ανοχή» πίσω από τα γκαζάκια στα γραφεία στελεχών του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οργάνωση «Μηδενική ανοχή» ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις με εμπρηστικούς μηχανισμούς στα πολιτικά γραφεία στελεχών του ΠΑΣΟΚ -Ξενογιαννακοπούλου, Παπαϊωάννου, Παπανδρέου- .

Σύμφωνα με το κείμενο που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα η οργάνωση υποστηρίζει πως είναι υπεύθυνη για τους μηχανισμούς με γκαζάκια που εξερράγησαν στα πολιτικά γραφεία της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών και τέως υπουργού Υγείας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου και της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βάσως Παπανδρέου.

Ακόμα οι συντάκτες δηλώνουν αλληλέγγυοι στους «Νίκο Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα, Κώστα Γουρνά και σε όσους κατηγορούνται για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα», στους κατηγορούμενους για συμμετοχή στην «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», καθώς και στους απεργούς εργάτες της Χαλυβουργίας Ελλάδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ