Συνελήφθη και άλλος παιδεραστής- προπονητής στην Κρήτη - iefimerida.gr

Συνελήφθη και άλλος παιδεραστής- προπονητής στην Κρήτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Ρέθυμνο καθώς πριν ακόμα καταφέρει η τοπική κοινωνία να συνέλθει από την φρίκη για τις αποτρόπαιες πράξεις του προπονητή - παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη, ένας ακόμη προπονητής συνελήφθη για παιδεραστία. Μάλιστα ο ύποπτος για ασέλγεια σε ανήλικα κοριτσάκια, προσπάθησε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι.

Πρόκειται για 50χρονο προπονητή του στίβου, ο οποίος εργαζόταν στην ΕΑΡ αλλά, τον τελευταίο καιρό, λειτουργούσε το δικό του γυμναστήριο. Οι πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν ότι δύο παιδιά τον κατήγγειλαν για ασέλγεια σε βάρος τους και τότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Ο ίδιος εντοπίστηκε και συνελήφθη στον δρόμο κατόπιν έκδοσης εντάλματος από τις αρχές ενώ όταν μεταφέθηκε, συνοδεία αστυνομικών, στο σπίτι του για τα απαραίτητα πειστήρια, εκείνος άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και αυτοτραυματίστηκε -όχι σοβαρά- στο λαιμό ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διωκτικές αρχές, εδώ και καιρό, τον παρακολουθούσαν, ενώ τον συνέλαβαν κατόπιν εντάλματος που εκδόθηκε σήμερα το απόγευμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ