«Εδω βρίζουν τον Παπανδρέου με τον οποίο έτρωγαν κι έπιναν....» - iefimerida.gr

«Εδω βρίζουν τον Παπανδρέου με τον οποίο έτρωγαν κι έπιναν....»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στην έμμεση πλήν σαφή επίθεση που δέχθηκε από τον Θεόδωρο Πάγκαλο και ορισμένους βουλευτες για το θέμα των περιέργων μειώσεων των καταθέσεων 11 βουλευτών ως και 400.000 ευρώ, έδωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής αρμόδιος για τα «πόθεν έσχες» Βαγγέλη Αργύρης.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, σε ανακοίνωση της αντιπροεδρίας είχε κάνει λόγο για «ακατανόμαστες ακριτομυθίες ανεθυνοϋπεύθυνων». «Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη της σύγχυσης» απάντησε ο κ. Αργύρης και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι Ηπειρώτης και όχι Αρβανίτης και το ηπειρώτικο κεφάλι γυρνά πρώτα προς τα πίσω και μετά προς τα μπροστά.Για το εάν είναι δίκαιη ή άδικη η κριτική που δέχτηκα θα φανεί. Ήρθαν πολλοί και με βρήκαν και γκρίνιαζαν ότι στοχοποιούνται, άκουσα και τις δηλώσεις του Πρωτόπαπα, τι να κάνουμε; Έχουμε και πολιτικά καλλιστεία. Μέχρι χθες τρώγανε και πίνανε μαζί με τον Παπανδρέου και σήμερα τον βρίζουν, σε μένα θα σταματήσουν;».

Ο κ. Αργύρης υποστήριξε πως η επιτροπή «έχει ζητήσει από τους ορκωτούς λογιστές να ταυτοποιήσουν τους 11 και σε λίγες ημέρες θα έχουμε τα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ