Ανταλλαγή μηνύσεων για τη διαχείριση στη «Τεχνόπολις» - iefimerida.gr

Ανταλλαγή μηνύσεων για τη διαχείριση στη «Τεχνόπολις»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mήνυση κατά τού τέως προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του οργανισμού «Τεχνόπολις» Φώτη Ιγνατίου, καθώς και του πρώην διευθυντή του Τομέα Αξιοποίησης Κυλικείων, κατατέθηκε από τη σημερινή διοίκηση της ομώνυμης εταιρίας, για υπεξαίρεση ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας. Σκληρη ήταν η αντίδραση του κ. Ιγνατίου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων, «σε έκθεση των ορκωτών λογιστών, που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Απρίλιο, διαπιστώθηκε σημαντική στέρηση εσόδων της εταιρίας την περίοδο 2007-2010. Η περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης για απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, κατέληξε σε σημαντικά ευρήματα, βάσει των οποίων το Διοικητικό Συμβούλιο της «Τεχνόπολις» αποφάσισε ομόφωνα σε συνεδρίασή του, χθες, την υποβολή μήνυσης για υπεξαίρεση ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι ορκωτοί λογιστές έκαναν μήνες για να μπορέσουν να βρουν στοιχεία και να ανακαλύψουν τελικώς το τέχνασμα των πειραγμένων ταμειακών μηχανών, με το οποίο καταγράφονταν ελάχιστα από τα συνολικά έσοδα των κυλικείων.

Η απάντηση Ιγνατίου

Ο τέως προέδρος και διευθύνοντος συμβούλου της «Τεχνόπολις», Φώτης Ιγνατίου, με αφορμή την μήνυση που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών από την εταιρία εναντίον του, καθώς και κατά του πρώην διευθυντή του Τομέα Αξιοποίησης Κυλικείων δήλωσε τα εξής:

«Η εταιρεία «Τεχνόπολις» κατέθεσε σήμερα μήνυση κατά της προηγούμενης διοίκησης, επικαλούμενη υπεξαίρεση ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας.

Η αλήθεια είναι, ότι η συγκεκριμένη μήνυση δεν περιέχει το παραμικρό στοιχείο και απλώς μεθοδεύτηκε, λόγω εμμονών και εμπάθειας από συγκεκριμένους συμβούλους. Ο λόγος; Το ανύπαρκτο έργο της νυν διοίκησης, ένα χρόνο μετά από την ανάληψη των καθηκόντων της.

Οκτώ μήνες μετά, λοιπόν, από το «δήθεν πόρισμα», στην προσπάθεια που γίνεται για να μην αποκαλυφθεί η γύμνια της νέας διοίκησης, επιλέχθηκε η εκστρατεία κατασυκοφάντησης της πρώην, με τη κατάθεση μήνυσης, που είχε ως στόχο τη δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων και μόνο.

Ερωτώ, επίσης, το εξής απλό: Γιατί, από τον Απρίλιο ως σήμερα, το πόρισμα με τις υποτιθέμενες απάτες δεν έχει αποσταλεί στον Εισαγγελέα, προκειμένου να υποβληθεί μήνυση από τότε; Εξυπηρετούνταν κάποιες σκοπιμότητες;

Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι η σκευωρία που επιχειρείται, για να αμαυρωθεί η προηγούμενη διοίκηση της «Τεχνόπολις» δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη.

Θα κινηθώ μέσω της δικαστικής οδού, για τη συκοφάντηση του σημαντικού έργου το οποίο επιτελέστηκε τη προηγούμενη τετραετία, ώστε να αποδειχθεί η πλήρης αλήθεια και οι λασπολόγοι να λάβουν την απάντηση που τους πρέπει»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ