Το Χόλιγουντ είναι προληπτικό -Τα τυχερά γούρια των σταρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Χόλιγουντ είναι προληπτικό -Τα τυχερά γούρια των σταρ [εικόνες]

Φωτογραφία: wikimedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τυχερές ζώνες, κοφτερά δόντια ρακούν και ψηλές γόβες που φορούν στρίπερ. Αυτά είναι μερικά μόνο «γούρια» που επιστρατεύουν οι διάσημοι του Χόλιγουντ για να ξορκίσουν το κακό.

Σχεδόν 20.000 δολάρια ξόδεψε ο Κόλιν Φάρελ για να αποκτήσει μια παλιά ζώνη που άνηκε στον πατέρα του και την θεωρούσε τυχερή. Ο ηθοποιός κατέβαλε 16.000 δολάρια για την πάρει πίσω αφού είχε κλαπεί και άλλα 3.000 δολάρια για να την επισκευάσει.

Το Χόλιγουντ είναι προληπτικό -Τα τυχερά γούρια των σταρ [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Εκτός από το χρυσό πέταλο που φοράει στο λαιμό της η Κάμερον Ντιάζ παραδέχεται πως είναι προληπτική αφού όπου βρεθεί και όπου σταθεί χτυπάει ξύλο για να ξορκίσει το κακό μάτι.

Το Χόλιγουντ είναι προληπτικό -Τα τυχερά γούρια των σταρ [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Οι γόβες που φορούν στρίπερ είναι το μυστικό όπλο της Κάρεν Μίρεν. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι τις είχε αγοράσει για 39 δολάρια και εκτός από μερικά εκατοστά ύψος τις φέρουν και τύχη.

Το Χόλιγουντ είναι προληπτικό -Τα τυχερά γούρια των σταρ [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Προληπτική με το μοβ χρώμα είναι η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ που αποφεύγει οτιδήποτε σε αυτήν την απόχρωση όταν είναι να κλείσει μεγάλες συμφωνίες και να υπογράψει συμβόλαια.

Το Χόλιγουντ είναι προληπτικό -Τα τυχερά γούρια των σταρ [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Ενα κολιέ φτιαγμένο από δόντια ρακούν δεν αποχωρίζεται ποτέ ο τραγουδιστής Στίβεν Τάιλερ. Οπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη του τα έχει από μικρό παιδί και τα θεωρεί γούρικα.

Το Χόλιγουντ είναι προληπτικό -Τα τυχερά γούρια των σταρ [εικόνες]  | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ηθοποιοί γούρια Χόλιγουντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ