Frankfurter Allgemeine Zeitung: «Άθλιο το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο» - iefimerida.gr

Frankfurter Allgemeine Zeitung: «Άθλιο το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο»

Frankfurter Allgemeine Zeitung
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πύρινο» άρθρο κατά του ελληνικού πολιτικού συστήματος δημοσιεύθηκε στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung μιλά για «αθλιότητα των κατεστημένων κομμάτων της Αθήνας» και αναφέρει πως «οι Έλληνες ψηφίζουν Παπαδήμο».

Ο Γερμανός ανταποκριτής της εφημερίδας στην Αθήνα κάνει λόγο για κατακόρυφη πτώση της δημοτικότητας των δύο μεγάλων ελληνικών κομμάτων, για τα οποία εκτιμά, με βάση τις δημοσκοπήσεις, πως δεν αποτελούν πια κόμματα εξουσίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που φιλοξενεί η Deutsche Welle, υψηλή δημοτικότητα και αποδοχή έχει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος τον οποίο, βάσει δημοσκοπήσεων, το 47% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι θα ψήφιζε αν ήταν αρχηγός κόματος.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη συντριπτική διαφορά δημοτικότητας μεταξύ του Λουκά Παπαδήμου και του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σημειώνεται ότι η μάχη για τη διαδοχή του τελευταίου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επιβαρύνει το κυβερνητικό έργο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ