Ο Αντονι Μπουρντέν εξηγεί το Νο 1 λάθος που κάνουν όλοι στο ψήσιμο της μπριζόλας

Σου βγαίνει άνοστη, παραψημένη και στεγνή;

Αν κάθε φορά που αποφασίζεις να ψήσεις στο μπάρμπεκιου ή στο φούρνο μπριζόλες, καταλήγεις στο ψητοπωλείο της γειτονιάς σου, γιατί απλά δεν σου πέτυχε η δική σου στο ψήσιμο, τότε βρήκαμε τι κάνεις λάθος.

O σεφ Αντονι Μπούρντεν ξέρει τι φταίει και δεν μπορείς να πετύχεις την σωστά ψημένη μπριζόλα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ΒΟVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπριζόλα Άντονι Μπουρντέν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ