Στα «μαλακά» οι ΟΥΚαδες για τα ρατσιστικά συνθήματα - iefimerida.gr

Στα «μαλακά» οι ΟΥΚαδες για τα ρατσιστικά συνθήματα

παρέλαση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τρεις μήνες και 15 μέρες φυλάκιση με αναστολή, καταδικάστηκαν δύο άνδρες του αγήματος των Μονάδων Υποβρυχίων Καταστροφών του Λιμενικού, που στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010, κατηγορήθηκαν πως φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα.

Πιο συγκεκριμένα το δικαστήριο αποφάσισε πως όντως άτομα από το άγημα φώναζαν τα συνθήματα όμως δεν μπόρεσε να επαληθεύσει την κατηγορία πως συμμετείχαν όλοι, παρόλο που ο εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή όλων των κατηγορουμένων, θεωρώντας ότι σε ένα πειθαρχημένο και καλά εκπαιδευμένο σώμα είναι αδιανόητο να εκφωνεί ο επικεφαλής ένα σύνθημα και να μην το επαναλάβουν όλοι.

Υπενθυμίζεται πως η δίκη είχε ξεκινήσει την περασμένη Παρασκευή μέσα σε επεισοδιακό κλίμα, το οποίο είχαν δημιουργήσει έξω από το δικαστήριο, αλλά και μέσα στην αίθουσα του Ναυτοδικείου ομάδες υποστηρικτών των κατηγορουμένων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ