Γυναίκες εθισμένες στο πορνό - iefimerida.gr

Γυναίκες εθισμένες στο πορνό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Μπορεί να είναι η γειτόνισσά σου που απλώνει στο μπαλκόνι, η ψιλικατζού ή η κοπέλα σου. Είναι άνθρωποι σαν όλους μας όμως έχουν ένα μυστικό: λατρεύουν το πορνό! Η παρακολούθηση πορνό βίντεο, έχει κατασταλάξει στο κοινό νου ως αντρικό σπορ και αυτό είναι που κάνει τις γυναίκες που παρακολουθούν τα εν λόγω βίντεο, ενοχικές και ανασφαλείς με τις επιλογές του. Η εταιρία Quit Porn Addiction στην Αγγλία, παραθέτει χρήσιμα στοιχεία και γνώμες ειδικών σχετικά με το θέμα που κάνει πολλές κυρίες να αισθάνονται άβολα.

Ένας στους τρεις ανθρώπους που θα επισκεφτούν το κέντρο καταπολέμησης του εθισμού στη πορνογραφία σύμφωνα με τις τελευταίες στατιστικές είναι γυναίκα. Πριν δύο χρόνια ο αριθμός τους ήταν μηδενικός, ωστόσο ήδη από έρευνες του 2006 μπορούμε να συναντήσουμε το 17% των γυναικών να δηλώνουν εθισμένες στο πορνό. Οι ειδικοί από το κέντρο καταπολέμησης του εθισμού διαπιστώνουν πολύ μικρές αποκλίσεις στο τρόπο που εθίζονται άντρες και γυναίκες. Ένας ψυχοθεραπευτής μάλιστα, ο Philip Holson θεωρεί τη λέξη εθισμός στη περίπτωση πολλών γυναικών, βαρύ χαρακτηρισμό. Το πρόβλημα προκύπτει όπως αναφέραμε από τη κραταιά αντίληψη ότι οι γυναίκες είναι παρόλο να παρακολουθούν πορνό. «Αν μία γυναίκα έρχεται σε οργασμό για δύο λεπτά βλέποντας πορνό και αν υποθέσουμε ότι το κάνει αυτό 10 (!) φορές τη μέρα, αυτό της παίρνει μόλις (!) 20 λεπτά ηδονής.» δηλώνει ο ψυχοθεραπευτής. Ο ίδιος τονίζει ότι το πρόβλημα προκύπτει από τη στιγμή, που το άτομο δεν βρίσκει άλλα ενδιαφέρονται από τον αυνανισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ