Εβγαζαν βεβαιώσεις ΚΤΕΟ και έγραφαν ιατρικές συνταγές - iefimerida.gr

Εβγαζαν βεβαιώσεις ΚΤΕΟ και έγραφαν ιατρικές συνταγές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιχείρηση πλαστογραφίας δελτίων για την βεβαίωση τεχνικού ελέγχου από ιδιωτικά Κ.Τ.Ε.Ο. στις περιοχές των Μουδανιών και της Καλλικράτειας στην Χαλκιδική, αλλά και ιατρικών συνταγών, είχαν στήσει δυο Έλληνες.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο πλαστογράφους ηλικίας 37 και 43 χρόνων μετά από αιφνιδιαστική έρευνα. Στο... γραφείο τους βρέθηκαν διάφορα πλαστά έγγραφα, όπως ταυτότητες, ασφαλιστήρια εταιρειών, δελτίο τεχνικού ελέγχου Ιδιωτικού Κ.Τ.Ε.Ο., κενές εξουσιοδοτήσεις με σφραγίδα Κ.Ε.Π., που βεβαίωναν την πλαστογραφία.

Εκτός από αυτά, όμως, βρήκαν κενές ιατρικές συνταγές με σφραγίδες για την χορήγηση ναρκωτικών φαρμάκων μια ασυμπλήρωτη σφραγισμένη βεβαίωση μη οφειλής ΙΚΑ και διάφορα έγγραφα που είχαν υπεξαιρεθεί από ιδιώτες ή δημόσιες υπηρεσίες και προορίζονταν για την κατάρτιση πλαστών εγγράφων.

Οι πλαστογραφίες γίνονταν μέσω μίας κεντρικής μονάδας υπολογιστή και ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου στον οποίο βρέθηκαν αρχεία από παραποιημένα έγγραφα και σκαναρισμένες σφραγίδες δημοσίων υπηρεσιών, ενώ οι δράστες είχαν εφοδιαστεί και με ειδικό μηχάνημα για την πλαστικοποίηση των πλαστών εγγράφων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ