Το μπουγατσάν «κατεβαίνει» Αθήνα -Το γλυκό που έγινε μανία

Εκανε όλο τον πλανήτη να μιλάει για εκείνο, με κορυφαία μέσα να το αποθεώνουν μεταξύ αυτών το National Geographic, το περιοδικό OLIVE και τους New York Times. Εκανε την Θεσσαλονίκη να το γεύεται και να παραληρεί.

Το μπουγατσάν, το κρουασάν με γέμιση από κρέμα μπουγάτσας, πασπαλισμένο με άχνη και κανέλα, μπήκε στη ζωή όλων και έκανε το Estrella διάσημο παγκοσμίως μιας και δημιούργησε το πρώτο ελληνικό food viral.

Από τότε έχει γίνει αφιέρωμα σε εκπομπές, εφημερίδες, περιοδικά, ιστοσελίδες, με πάνω από 300.000 αναζητήσεις στο Google. Αν αυτό δεν είναι επιτυχία τι είναι;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπουγατσάν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ