Το μπουγατσάν «κατεβαίνει» Αθήνα -Το γλυκό που έγινε μανία - iefimerida.gr

Το μπουγατσάν «κατεβαίνει» Αθήνα -Το γλυκό που έγινε μανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκανε όλο τον πλανήτη να μιλάει για εκείνο, με κορυφαία μέσα να το αποθεώνουν μεταξύ αυτών το National Geographic, το περιοδικό OLIVE και τους New York Times. Εκανε την Θεσσαλονίκη να το γεύεται και να παραληρεί.

Το μπουγατσάν, το κρουασάν με γέμιση από κρέμα μπουγάτσας, πασπαλισμένο με άχνη και κανέλα, μπήκε στη ζωή όλων και έκανε το Estrella διάσημο παγκοσμίως μιας και δημιούργησε το πρώτο ελληνικό food viral.

Από τότε έχει γίνει αφιέρωμα σε εκπομπές, εφημερίδες, περιοδικά, ιστοσελίδες, με πάνω από 300.000 αναζητήσεις στο Google. Αν αυτό δεν είναι επιτυχία τι είναι;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπουγατσάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ