Κέλλας (ΝΔ): Η διοίκηση του ΕΚΑΒ εκφοβίζει τους εργαζόμενους - iefimerida.gr

Κέλλας (ΝΔ): Η διοίκηση του ΕΚΑΒ εκφοβίζει τους εργαζόμενους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την καταγγελία απόπειρας εκβιασμού από την διοίκηση του ΕΚΑΒ στη οποία προέβη το σωματείο εργαζομένων έκανε δήλωσε ο υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας.

Ο κ. Κέλλας σημείωσε χαρακτηριστικά: «Μετά την κατάρρευση όλων των δομών Υγείας, ως αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τώρα επιχειρείται και ο εκφοβισμός των εργαζομένων του ΕΚΑΒ από τη διοίκηση. Και αυτό, γιατί- αντιδρώντας στην τροπολογία Πολάκη- προέβησαν σε στάση εργασίας».

Το σωματείο εργαζομένων στο ΕΚΑΒ κατήγγελλε απόπειρα εκφοβισμού εργαζομένων, που είχαν συμμετάσχει στην κινητοποίηση της 20ής Οκτωβρίου, από τη διοίκηση και μάλιστα σήμερα πραγματοποιήθηκε και έκτακτη Γενική Συνέλευση για το θέμα, ενώ εργαζόμενοι έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του προέδρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Υγεία ΝΔ ΚΕΛΛΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ