Ο Κάμερον ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του -Για τα όσα έζησε στην Ντάουνινγκ Στριτ - iefimerida.gr

Ο Κάμερον ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του -Για τα όσα έζησε στην Ντάουνινγκ Στριτ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντέιβιντ Κάμερον σκοπεύει να περάσει όλη την επόμενη χρονιά γράφοντας, καθώς υπέγραψε με εκδοτικό οίκο συμφωνία για την αυτοβιογραφία του.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας υποστηρίζει ότι στις σελίδες του βιβλίου θα καταγράψει με ειλικρίνεια τις ημέρες που πέρασε στη Ντάουνινγκ Στριτ, ρίχνοντας φως τόσο στην οικογενειακή ζωή εκεί, όσο και στη διακυβέρνηση της χώρας.

Επιπλέον, όπως αναφέρει ο Guardian, στην αυτοβιογραφία του ο Κάμερον θα εξηγήσει όλες τις αποφάσεις που έλαβε και θα παραδεχθεί ποιες είχαν αποτέλεσμα και ποιες όχι.

Το βιβλίο δεν έχει ακόμη τίτλο, ενώ θα καλύψει και την επιλογή του να προκηρύξει δημοψήφισμα για το μέλλον της Μ. Βρετανίας στην ΕΕ, στο οποίο ηττήθηκε και στη συνέχεια παραιτήθηκε τόσο από τη θέση του πρωθυπουργού όσο και από εκείνη του βουλευτή αργότερα.

Επίσης, θα γράψει για το δημοψήφισμα περί της ανεξαρτησίας της Σκωτίας και τις μεταρρυθμίσεις του στην οικονομία και την παιδεία, όπως και οι επιλογές του στην εξωτερική πολιτική. Το βιβλίο εξασφάλισε ο εκδοτικός οίκος William Collins και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέιβιντ Κάμερον αυτοβιογραφία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ