Μποτρινο-κανίβαλοι στην Ολλανδική τηλεόραση! [βίντεο] - iefimerida.gr

Μποτρινο-κανίβαλοι στην Ολλανδική τηλεόραση! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο Ολλανδοί παρουσιαστές τηλεοπτικής εκπομπής ισχυρίζονται ότι δοκίμασαν - στην κυριολεξία - τη γεύση έχουν, τρώγοντας ο ένας κομμάτι από τη σάρκα του άλλου, αφού πρώτα το έψησαν.

Η εκπομπή που παρουσιάζουν ο Ντένις Στορμ και ο Βαλέριο Ζένο δίνει απλές απαντήσεις σε χαζές ερωτήσεις, τύπου «μπορείς να ξυριστείς χρησιμοποιώντας κέτσαπ αντί για αφρό», ή «μπορείς να οδηγήσεις με κλειστά μάτια». Οι δύο τους λοιπόν σκέφτηκαν να απαντήσουν και στην ερώτηση τι γεύση έχει η ανθρώπινη σάρκα.

Αφού έκοψαν, ο μεν Στορμ κομμάτι από τον αριστερό του γλουτό, ο δε Ζένο κομμάτι από την κοιλιά του – κάτι βέβαια που δεν έγινε μπροστά στην κάμερα - , έδωσαν τα μικρά κομμάτια σάρκας σε ένα σεφ, ο οποίος τα τηγάνισε, χωρίς να προσθέσει αλατοπίπερο, ώστε να μην αλλοιωθεί η γεύση και στη συνέχεια τα έφαγαν. Όπως είπαν μαλιστα, «η ανθρώπινη σάρκα δεν έχει κάποια ιδιαίτερη γεύση».

Όπως δήλωσαν οι δυο τους στο ABCNews, «ο πόνος άξιζε 100%, αν σκεφτείς ότι η προσπάθειά μας τράβηξε την προσοχή όχι μόνο των ολλανδικών, αλλά και των διεθνών μίντια. Άσε που έχουμε και μια ωραία ιστορία να λέμε για το πώς αποκτήσαμε τις ουλές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ