Προπαγάνδα Ερντογάν με νέο σίριαλ -Δείχνει ότι οι Ελληνες δολοφονούσαν και φυλάκιζαν Τούρκους στη Σμύρνη - iefimerida.gr

Προπαγάνδα Ερντογάν με νέο σίριαλ -Δείχνει ότι οι Ελληνες δολοφονούσαν και φυλάκιζαν Τούρκους στη Σμύρνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάννης και των μισών ελληνικών νησιών του Αιγαίου, η προπαγάνδα του Ερντογάν συνεχίζεται μέσω ενός νέου τουρκικού σίριαλ.

Η σειρά με τίτλο «Vatanim Sensin», που σημαίνει «Εσύ είσαι η πατρίδα μου», κάνει πρεμιέρα αύριο (27/10) στην τηλεόραση της Τουρκίας και περιγράφει την περίοδο λίγο πριν από τη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922.

Ωστόσο, οι παραγωγοί του Kanal D εξιστορούν τα γεγονότα από την... τουρκική πλευρά, αφού παρουσιάζουν ότι οι Ελληνες στρατιωτικοί δολοφονούσαν, εκτελούσαν, φυλάκιζαν και κατέστρεφαν τις περιουσίες των Τούρκων!

Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Χαλίτ Εργκέντς, που έγινε πασίγνωστος στην Ελλάδα από το σίριαλ «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής».

Προπαγάνδα Ερντογάν με νέο σίριαλ -Δείχνει ότι οι Ελληνες δολοφονούσαν και φυλάκιζαν Τούρκους στη Σμύρνη  | iefimerida.gr 0

Η νέα σειρά παρουσιάζει τη ζωή του Cevdet, ο οποίος φυλακίζεται από τους «κακούς» Έλληνες και στη συνέχεια γίνεται ο διώκτης και εξολοθρευτής τους, ο ήρωας των Τούρκων.

Προπαγάνδα Ερντογάν με νέο σίριαλ -Δείχνει ότι οι Ελληνες δολοφονούσαν και φυλάκιζαν Τούρκους στη Σμύρνη  | iefimerida.gr 1

Το τρέιλερ σε συνδυασμό με την περιγραφή των γεγονότων δείχνει ότι μια τηλεοπτική σειρά γίνεται το καλύτερο... όργανο προπαγάνδας για τον Ερντογάν, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες αμφισβητεί ολοένα και πιο έντονα τα ελληνικά σύνορα.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ