Παρατείνεται η αναστολή πληρωμών οφειλών για επιχειρήσεις και κατοίκους της Νότιας Χίου - iefimerida.gr

Παρατείνεται η αναστολή πληρωμών οφειλών για επιχειρήσεις και κατοίκους της Νότιας Χίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόφαση νέας παράτασης για την αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών για τους κατοίκους και τις επιχειρήσεων των περιοχών της Νότιας Χίου που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού υπέγραψε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

Αναμένεται η έκδοση του ΦΕΚ με τη σχετική απόφαση, η οποία παρατείνει την αναστολή πληρωμών έως και τον Μάρτιο του 2017. «Είχαμε ουσιαστικά προαναγγείλει αυτήν την εξέλιξη τουλάχιστον από τις 20 Οκτωβρίου με δελτίου τύπου μας· ως εκ τούτου, θεωρούμε ότι η κατάθεση σχετικής ερώτησης χθες από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ν. Μηταράκη και δη η γνωστοποίησή της με δελτίο Τύπου παραβιάζει ανοικτές θύρες. Το όριο μεταξύ προβολής του κοινοβουλευτικού έργου και της παλαιοκομματικής εντυπωσιοθηρίας οφείλει να είναι ευδιάκριτο» σημειώνει με ανακοίνωση του ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης σχολιάζοντας ερώτηση που κατατέθηκε χθες από το βουλευτή Χίου της Νέας Δημοκρατίας Νότη Μηταράκη, σχετική με το παραπάνω θέμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίος οφειλές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ