Νοσοκόμα στον Καναδά κατηγορείται για τους φόνους οκτώ ηλικιωμένων - iefimerida.gr

Νοσοκόμα στον Καναδά κατηγορείται για τους φόνους οκτώ ηλικιωμένων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FACEBOOK
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η Ελίζαμπεθ Τρέισι Μέι Γουέτλαουφερ από το Γούντστοκ του Οντάριο, η οποία κατηγορείται για οκτώ ανθρωποκτονίες σε διάστημα επτά ετών, από το 2007 έως το 2014.

Τα θύματα της 49χρονης νοσοκόμας - πέντε γυναίκες και τρεις άνδρες- ήταν τρόφιμοι σε δύο μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων στο Οντάριο, όπου εκείνη εργαζόταν κι ήταν ηλικίας 75 έως 96 ετών. Σύμφωνα με τις αρχές η Γουέτλαουφερ χορηγούσε στα θύματά της θανατηφόρα δόση ενός φαρμάκου.

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα της νοσοκόμας καθώς και οι συνθήκες υπό τις οποίες δολοφόνησε τα θυματά της, καθώς η αστυνομία του Γούντστοκ δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες.
Η έρευνα ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο μετά από συγκεκριμένη πληροφορία, ενώ η αστυνομία δεν αποκλείει την πιθανότητα να υπάρχουν κι άλλα θύματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ