Ετοιμάζονται διώξεις για το σκάνδαλο με τα στημένα στην Ιταλία - iefimerida.gr

Ετοιμάζονται διώξεις για το σκάνδαλο με τα στημένα στην Ιταλία

Ιταλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με τους ύποπτους αγώνες στην Ιταλία έρχονται στην επιφάνεια, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα. Ο αθλητικός εισαγγελέας Στέφανο Παλάτσι ετοιμάζει διώξεις για 17 ομάδες που αγωνίζονται στη Serie A και Serie B.

Οι ομάδες που φέρονται εμπλεκόμενες στο «scommessopoli» είναι οι Νάπολι, Λέτσε και οι Αταλάντα, Σιένα, Νοβάρα, οι οποίες ανέβηκαν φέτος στη Serie A. Από τη δεύτερη κατηγορία είναι οι Μπρέσια, Σαμπντόρια, Μπάρι, Ασκολι, Εμπολι, Πάντοβα, Ρετζίνα, Πεσκάρα, Αλμπινολέφε, Γκροσέτο, Τσιταντέλα και Σασουόλο.

Η υπόθεση στηρίζεται στις μαρτυρίες του Γουίλσον Περουμάλ, ο οποίος έχει καταδικαστεί στη Φινλανδία για στήσιμο αγώνων. Ο Περουμάλ, που δρούσε στη Σιγκαπούρη, ανέφερε ότι πέντε αγώνες της Serie Α την περασμένη περίοδο είναι «ύποπτοι», ενώ οι ιταλικές αρχές θα ερευνήσουν 16 αγώνες της Serie B από τις αγωνιστικές περιόδους 2009-2010 και 2010-2011.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ