Της αφαίρεσαν στυλό από το στομάχι μετά από 25 χρόνια και ακόμα έγραφε! - iefimerida.gr

Της αφαίρεσαν στυλό από το στομάχι μετά από 25 χρόνια και ακόμα έγραφε!

στυλό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ότι η πένα είναι ισχυρότερη από το ξίφος το είχαμε ξανακούσει. Αλλά το ότι είναι ισχυρότερη και από τα οξέα του στομάχου, είναι μια καινούργια πληροφορία που αποκτήσαμε, χάρη στην περίπτωση 76χρονης Βρετανίδας.

Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο, παραπονούμενη για απώλεια βάρους και διάρροια. Οι γιατροί που την εξέτασαν την ενημέρωσαν ότι πάσχει από εκκολπωμάτωση, μια πάθηση που συναντάται κυρίως σε ηλικιωμένους και δημιουργεί θυλάκους στα εξωτερικά τοιχώματα του παχέος εντέρου. Όταν ωστόσο της έκαναν εξέταση με υπέρηχο για να βρουν που ακριβώς υπάρχει το πρόβλημα, είδαν ότι στο στομάχι της υπήρχε ένα ευθύ ξένο σώμα.

Όταν την ρώτησαν τι μπορεί να είναι αυτό, η γυναίκα θυμήθηκε ότι πριν από 25 χρόνια είχε καταπιεί κατά λάθος ένα στυλό, αλλά δεν το είχε πει σε κανέναν γιατί ντρεπόταν. Παρότι το στυλό δεν είχε σχέση με την πάθησή της, οι γιατροί αποφάσισαν να το αφαιρέσουν. Όταν το έβγαλαν, είδαν ότι το εξωτερικό περίβλημα είχε αλλοιωθεί από τα γαστρικά υγρά, ωστόσο όταν για πλάκα δοκίμασαν να γράψουν με αυτό, είδαν έκπληκτοι ότι έγραφε ακόμα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ