Η Philip Morris ονειρεύεται να... κόψουμε το τσιγάρο -Και προωθεί νέα συσκευή καπνίσματος [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Philip Morris ονειρεύεται να... κόψουμε το τσιγάρο -Και προωθεί νέα συσκευή καπνίσματος [βίντεο]

Φωτογραφία: Pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εναλλακτικούς τρόπους καπνίσματος επενδύει η Philip Morris, η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής καπνού στον κόσμο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, η εταιρεία που πούλησε 850 δισεκατομμύρια τσιγάρα το περασμένο έτος, σχεδιάζει ένα μέλλον χωρίς κάπνισμα και συστήνει στους καπνιστές να σταματήσουν αυτή τη βλαβερή συνήθεια.

Μέσα στο 2017 η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια εναλλακτική μορφή καπνίσματος, η οποία θα είναι είναι ακόμα πιο εξελιγμένη από το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Το iQOS θα είναι συσκευή που λειτουργεί με θέρμανση καπνού χωρίς καύση. Σύντομα αναμένεται να ζητηθεί άδεια κυκλοφορίας στις ΗΠΑ, ως προϊόν κατά πολύ ασφαλέστερο του κοινού τσιγάρου.

Η γεύση της νικοτίνης αναμένεται να είναι πιο κοντά στο κάπνισμα, από ότι ήταν με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευή έχει κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία και σε μερικά μέρη της Ευρώπης, κάνοντας θραύση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ