Η κόρη της Πάλτροου και του Κρις Μάρτιν πήρε το μικρόφωνο και μάγεψε [βίντεο]

Η Απλ Μάρτιν, κόρη της Γκουίνεθ Πάλτροου και του Κρις Μάρτιν, έχει κληρονομήσει την εμφάνιση της μητέρας της και τις φωνητικές ικανότητες του πατέρα της, ο οποίος είναι ένας από τους πιο διάσημους μουσικούς στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια εράνου στο Μαλιμπού όπου συμμετείχαν οι Coldplay, η 12χρονη Απλ πήρε το μικρόφωνο και έδειξε για πρώτη φορά την αγάπη της και το ταλέντο της για τη μουσική, ερμηνεύοντας το τραγούδι της Αριάνα Γκράντε «Just a Little Bit of Your Heart».

Ο πατέρας της τη συνόδεψε στο πιάνο και ήταν μια εκπλητική στιγμή, την οποία μοιράστηκαν στον λογαριασμό των Coldplay στο instagram.

Chris Martin y Apple cantaron la canción "Just A Little Bit Of Your Heart" de #ArianaGrande en Malibu Boys and Girls Club #ChrisMartin #Apple #JustALittleBitOfYourHeart #Coldplay Loriann Stevenson

A video posted by Coldplay Colombia Official (@coldplaycolombiaofficial) on Oct 23, 2016 at 9:41am PDT

Στη συνέχεια το μικρόφωνο πήρε και ο 10χρονος γιος του ζευγαριού, ερμηνεύοντας και εκείνος ένα τραγούδι μαζί με τον πατέρα του.

Chris Martin y Moses tocan la canción "House Of Gold" de #twentyonepilots acompañados de los grandes músicos @Beck , @chadsmithofficial y @daviderossistrings en Malibu Boys and Girls Club #ChrisMartin #Moses #HouseOfGold #Coldplay #Beck #chadsmith Loriann Stevenson

A video posted by Coldplay Colombia Official (@coldplaycolombiaofficial) on Oct 23, 2016 at 9:55am PDT

Κρις Μάρτιν και Γκουίνεθ Πάλτροου έχουν χωρίσει αλλά παραμένουν φίλοι και μοιράζονται τις χαρές των παιδιών τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ