Λονδίνο: Σεφ διοργανώνει μαθήματα με βασικό συστατικό το σπέρμα! [εικόνα]

Ιδαίτερα μαθήματα μαγειρικής φαίνεται πως σχεδιάζει ένας σεφ στο Λονδίνο, αφού σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ως συστατικό το σπέρμα.

Μάλιστα, αυτοί που θα συμμετάσχουν στα μαθήματα μαγειρικής είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν στα μαθήματα το σπέρμα είτε αυτό είναι φρέσκο είτε έχει καταψυχθεί. Το σπέρμα μπορεί να είναι το δικό τους ή του συντρόφου τους για όποιον προτιμά κάτι διαφορετικό.

Ο σεφ θα διδάξει στους λάτρεις της μαγειρικής που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα πως θα καταφέρουν να χρησιμοποιούν το σπέρμα ως κεντρικό συστατικό στοιχείο στη δημιουργία ενός γεύματος και αυτό σε μια μεγάλη γκάμα φαγητών από ορεκτικά μέχρι κοτόπουλο αλλά και στα ροφήματα όπως το παγωμένο τσάι.

Να σημειώσουμε πως υπάρχει σχετικό βιβλίο μαγειρικής, το «Natural Harvest» του Paul Phoenhauer που είναι γεμάτο με συνταγές βασισμένες στο σπέρμα και μάλιστα σε κριτικές σημειώνει πολύ καλή βαθμολογία.

Ο σεφ παρόλο που χαρακτηρίζει το σπέρμα «θρεπτικό», εξηγεί πως ο ίδιος δεν το περιλαμβάνει σε όλα του τα φαγητά και πως απλώς είναι μια «αστεία ανατροπή».

Ο υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεων της εκδήλωσης δήλωσε στον Independent:

«Αν και τρομάζω αναμφίβολα με την ιδέα και μου φαίνεται περίεργη. σκεφτείτε όμως ότι οι άνθρωποι καταναλώνουν τακτικά αυγά, που ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα!».

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν να μαγειρεύουν με σπέρμα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και εάν υπάρχουν περισσότερες από 30, τότε τα μαθήματα θα ξεκινήσουν.

Ο δημοσιογράφος του Independent πάντως έχει αμφιβολίες για όλο, λέγοντας «δεν είναι σαφές ότι αυτό το πράγμα ισχύει ή είναι ακόμα ένα διαφημιστικό κόλπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαγειρική σπέρμα σεφ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ