Μπλοκάρουν τις εσωκομματικές διαδικασίες οι απλήρωτοι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Μπλοκάρουν τις εσωκομματικές διαδικασίες οι απλήρωτοι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έφταναν τα εσωκομματικά προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ, και στην Ιπποκράτους προστέθηκε ένας ακόμα «πονοκέφαλος» καθώς οι -εδώ και μήνες- απλήρωτοι εργαζόμενοι του κόμματος φέρονται αποφασισμένοι να τραβήξουν σχοινί προκειμένου να λάβουν τα δεδουλευμένα τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα το Bήμα, οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ σκοπεύουν ακόμα και να εμποδίσουν την ομαλή διεξαγωγή των εσωκομματικών διεργασιών αν δεν πληρωθούν σήμερα το δώρο Χριστουγέννων. «Καμία κουβέντα και εσωκομματική διαδικασία δεν θα ανοίξει με απλήρωτους εργαζόμενους» λένε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, οι υπάλληλοι του κινήματος έχουν δημιουργήσει ένα ανεπίσημο blog στο οποίο έχουν αναρτήσει προειδοποιήσεις προς την ηγεσία για το θέμα των πληρωμών τους. Όπως γράφουν χαρακτηριστικά: «δεν μπορεί τα στελέχη του κόμματος να κονταροχτυπιούνται για θέσεις, καρέκλες και κομματική εξουσία και να μην νοιάζεται κανείς για το ότι οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι τα Χριστούγεννα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ