Ανέβαλαν τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών με τους υπερθεματιστές -Εν αναμονή της απόφασης του ΣτΕ - iefimerida.gr

Ανέβαλαν τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών με τους υπερθεματιστές -Εν αναμονή της απόφασης του ΣτΕ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη το πρωί, παρουσία των τεσσάρων καναλαρχών, αναβλήθηκε.

Η επίσημη δικαιολογία της αναβολής έχει να κάνει με το γεγονός ότι η πρόεδρος Τασία Χριστοδουλοπούλου επικαλέστηκε την απουσία των ίδιων των καναλαρχών, καθώς θα έστελναν εκπροσώπους τους και έτσι εξέφρασε την άποψη ότι καλύτερο θα είναι να περιμένουν να γίνει η συνεδρίαση παρουσία των ίδιων.

Ωστόσο, η ουσία της αναβολής έχει να κάνει με το ΣτΕ και την απόφαση του για την συνταγματικότητα ή όχι του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες. Ετσι, η Συνεδρίαση αναβλήθηκε μέχρι να βγει η απόφαση και θα διεξαχθεί αν κριθεί τελικά συνταγματικός ο νόμος ώστε να είναι οριστικά καναλαρχές οι κ.κ. Αλαφούζος, Μαρινάκης, Κυριακού και Σαββίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνεδρίαση διαφάνεια καναλάρχες ΣτΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ