Στα χέρια της αστυνομίας τρεις αδίστακτοι κακοποιοί - iefimerida.gr

Στα χέρια της αστυνομίας τρεις αδίστακτοι κακοποιοί

ληστές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις ιδιαίτερα σκληροί κακοποιοί έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για δύο ομογενείς από την Γεωργία και έναν Έλληνα, ηλικίας 30 με 35 χρόνων, μέλη εγκληματικής ομάδας που πραγματοποιούσαν ληστείες κυρίως σε τράπεζες στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και την Κατερίνη.

Εις βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα για ληστείες τραπεζών.
Σύμφωνα με τις αρχές οι τρεις ληστές ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι, μάλιστα τον Ιούλιο του 2010 είχαν πυροβολήσει και τραυματίσει έναν αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών βρέθηκε βαρύς οπλισμός πολεμικά καλάσνικοφ, ένα αυτόματο ούζι και πολλά πυρομαχικά. Μάλιστα, τα όπλα έχουν ήδη σταλεί για βαλλιστική έρευνα, προκειμένου να εντοπιστεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ