ΣΥΡΙΖΑ: To ακροδεξιό παραλήρημα του Αδωνι Γεωργιάδη εκθέτει τον Μητσοτάκη - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: To ακροδεξιό παραλήρημα του Αδωνι Γεωργιάδη εκθέτει τον Μητσοτάκη

Φωτογραφία: Eurokinissi/Στέλιος Στεφάνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η ομιλία του Α. Γεωργιάδη στη Χίο, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε, ότι «ήμουν πάντα από αυτούς που έλεγαν ότι οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες».

«Πουθενά στον κόσμο η κομμουνιστική αριστερά δεν έχει ταιριάξει με τη δημοκρατία. Στην Ελλάδα γίνεται το αντίθετο. Μόνο αν είσαι αριστερός είσαι καλός», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «ακροδεξιό παραλήρημα στο οποίο επιδόθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης το οποίο εκθέτει τον ίδιο τον επικεφαλής της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Το ακροδεξιό παραλήρημα στο οποίο επιδόθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, στην ομιλία του σε κομματική εκδήλωση στη Χίο αλλά και στη συνέντευξή του σε τοπική εφημερίδα του νησιού, εκθέτει πλήρως τον ίδιο τον επικεφαλής της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπεραμύνθηκε της πολιτικής Σαμαρά για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, μια πολιτική που είχε οδηγήσει σε δεκάδες πνιγμούς αθώων ανθρώπων στο Αιγαίο.

Την ίδια στιγμή, η ανάκληση της ρητορικής του μετεμφυλιακού κράτους και του αντικομουνισμού της δεκαετίας του '50, αποτελεί ευθεία βολή κατά της δημοκρατίας.

Συμφωνεί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, με το ακροδεξιό παραλήρημα του αντιπροέδρου του; Απαιτούμε εξηγήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ