Κύπρια επικοινωνιολόγος περιγράφει πώς είναι να δουλεύεις για την Κλίντον

«Ούτε εγώ η ίδια δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μέσα σε 23 ημέρες θα μπορούσαν να αλλάξουν τόσα πράματα από το πρώτο debate μέχρι το τελευταίο», περιγράφει η Κύπρια επικοινωνιολόγος και εθελόντρια στο επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον, Άντρεα Σολομωνίδου, σε αποκλειστική συνέντευξή της στο SigmaLive Κύπρου.

Η ίδια υποστηρίζει πως το κλίμα στην Νέα Υόρκη ήταν πάντα θετικό για την Χίλαρι- όντας δύο θητείες γερουσιαστής- αλλά μετά το τρίτο debate ανάμεσα σε αυτήν και τον Ντόναλντ Τραμπ υπήρξε διαφοροποίηση ακόμη σε πολιτείες που χαρακτηρίζονται ως «πεδία μάχης» (battle ground).

Η Φλόριντα για παράδειγμα θεωρείτο battle ground πριν από τρεις εβδομάδες και πλέον επίσημα στοιχεία «δείχνουν» νίκη της Κλίντον, δηλώνει η κ.Σολομωνίδου.

Η επικοινωνιολόγος σχολίασε, μάλιστα, ότι ο Τραμπ «είχε μια τελευταία ευκαιρία να δείξει ένα προεδρικό προφίλ στο τρίτο debate και απέτυχε».

Ερωτηθείσα για τη απάντηση του επιτελείου Κλίντον στις κατηγορίες του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου εναντίον των ΜΜΕ, η κ. Σολομωνίδου ανέφερε ότι το να υποστηρίζει ένας δημοσιογράφος ανοιχτά έναν υποψήφιο είναι διαφορετικό από το να είναι υποκειμενικός στο έργο του. Εξάλλου, είπε, ο λόγος που ο Τραμπ εκτοξεύτηκε στους προκριματικούς ήταν η ίδια η ώθηση από τα ΜΜΕ.

«Ήθελα πάντα να δω από κοντά μια αμερικανική καμπάνια... Μόνο έτσι μπορείς να κατανοήσεις το πώς δομείται μια καμπάνια σε ένα τόσο μεγάλο επίπεδο», ήταν η απάντησή της σε ερώτησή μας για την απόφαση της ίδιας να ταξιδέψει μέχρι τις ΗΠΑ και να ενταχθεί στο επιτελείο της Κλίντον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντρεα Σολομωνίδου Χίλαρι Κλίντον

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ