Αυτό είναι το πιο στενάχωρο τραγούδι -Το λένε οι επιστήμονες [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το πιο στενάχωρο τραγούδι -Το λένε οι επιστήμονες [βίντεο]

Φωτογραφία: Pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στεναχώρια: Μια δυσάρεστη συναισθηματική κατάσταση, κατά την οποία νιώθουμε απογοήτευση, δυσφορία, λύπη, οδύνη και απογοήτευση.

Μπορεί να προκληθεί από ένα σωρό συμβάντα, από μια αποτυχία στη δουλειά, από έναν χωρισμό, από μια προσβολή ή από μία δυσάρεστη είδηση.

Οι επιστήμονες θέλοντας να βρουν έναν τρόπο να προκαλούν στεναχώρια στους ανθρώπους που χρησιμοποιούσαν κατά τη διάρκεια ερευνών, βρήκαν έναν διαφορετικό τρόπο να την δημιουργούν.

Εβαζαν να παίξει το τραγούδι «Discovery of the Camp» soundtrack της σειράς «Band of Brothers».

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, οι επιστήμονες ζήτησαν από 102 ανθρώπους, ηλικίας 17-68, να απαντήσουν σε μια σειρά ερωτήσεων για το πώς αισθάνονται.

Από τις απαντήσεις, οι άνθρωποι χωρίστηκαν σε 3 ομάδες. Η μία ένιωσε μια χαλαρωτική στεναχώρια, δηλαδή μια σπάνια εσωτερική ηρεμία, η άλλη νευρική στεναχώρια, δηλαδή άγχος ή φόβο, ενώ η τρίτη ένιωσε ατόφια στεναχώρια. Αυτή η ομάδα αποτελούνταν από ανθρώπους που κατανοούν τον πόνο των συνανθρώπων τους και δείχνουν μεγαλύτερη ευαισθησία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στενάχωρο τραγούδι Discovery of the Camp
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ