Ο Αλέξης Τσίπρας στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου «Mare Nostrum» στη Βραυρώνα απολαμβάνει τη θέα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Αλέξης Τσίπρας στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου «Mare Nostrum» στη Βραυρώνα απολαμβάνει τη θέα [εικόνες]

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στη Βραυρώνα, προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμό στην Ευρωμεσογειακή Σύνοδο Κορυφής, που διεξάγεται στο ξενοδοχείο «Mare Nostrum».

Ο φωτογραφικός φακός του Γιάννη Λιάκου από το Intimesnews εντόπισε τον πρωθυπουργό την ώρα που έκανε ένα μικρό διάλειμμα, στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου να απολαμβάνει τη θέα και τον ήλιο. Μάλιστα, είχε και κάποιες απορίες για την περιοχή, στις οποίες απάντησε άνθρωπος του ξενοδοχείου.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου «Mare Nostrum» στη Βραυρώνα απολαμβάνει τη θέα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τη στιγμή που βγήκε στο μπαλκόνι ο κ.Τσίπρας, βρίσκονταν και τουρίστες, πελάτες του ξενοδοχείου, οι οποίοι έπιναν τον καφέ τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου «Mare Nostrum» στη Βραυρώνα απολαμβάνει τη θέα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Από τον φωτογραφικό φακό, πάντως, δεν ξέφυγε ούτε το σχέδιο που είχε το κουστούμι του πρωθυπουργού. Μαύρο με μεγάλο αχνό καρό.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου «Mare Nostrum» στη Βραυρώνα απολαμβάνει τη θέα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Βραυρώνα μπαλκόνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ