Μαριάννα Γουλανδρή: Ετοιμη να παντρευτεί με τον Φίλιππο Λαιμό -Μας δείχνει τη βέρα της [εικόνα] - iefimerida.gr

Μαριάννα Γουλανδρή: Ετοιμη να παντρευτεί με τον Φίλιππο Λαιμό -Μας δείχνει τη βέρα της [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλοκαίρι έκαναν το πάρτι του αρραβώνα τους στις Σπέτσες και τώρα έχουν ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για τον γάμο τους.

Η Μαριάννα Γουλανδρή, μάλιστα, φαίνεται πως μόλις διάλεξε τη βέρα της, μετά από φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram.

Η γόνος της γνωστής οικογενείας ανέβασε φωτογραφία με μία απλή βέρα και έγραψε: «Το πιο σημαντικό δαχτυλίδι που έχω ποτέ αγοράσει».

A photo posted by @mariannagofficial on Sep 18, 2016 at 3:29pm PDT

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος τους θα γίνει τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο, με τους αρραβωνιασμένους να ετοιμάζονται πυρετωδώς.

Γουλανδρή και Λαιμός γνωρίζονται αρκετά χρόνια, αλλά είναι μαζί από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και ξεκίνησαν να ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες.

A photo posted by @mariannagofficial on Aug 10, 2016 at 2:01pm PDT

Οι δυο τους περνούν μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση τους και κρατούν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

A photo posted by @mariannagofficial on Oct 24, 2016 at 12:58am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γουλανδρή λαιμός γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ