Κοντά σε ιστορικό ρεκόρ ο Ολυμπιακός – Με νίκη επί του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Κοντά σε ιστορικό ρεκόρ ο Ολυμπιακός – Με νίκη επί του Παναθηναϊκού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόλυτη ικανοποίηση για τις τρεις νίκες στη σειρά σε διάστημα μόλις επτά ημερών υπάρχει στον Ολυμπιακό, μετά και από την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης».

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν έναν αγωνιστικό Γολγοθά, πετυχαίνοντας το απόλυτο ενώ αυτό που σημειώνουν άπαντες στο στρατόπεδο των πρωταθλητών, είναι πως η ομάδα έβγαλε αντίδραση μετά από τις ήττες κόντρα σε Λάρισα και ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο χωρίς να πιάσει κορυφαία απόδοση, πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πλέον χρειάζεται μία ακόμη νίκη για να γράψει ένα ιστορικό ρεκόρ.

Με την επικράτηση στο τελευταίο ματς, έφτασε στις 28 συνεχόμενες νίκες εντός έδρας ισοφαρίζοντας ένα ρεκόρ που είχε η ΑΕΚ από το 1993. Τότε η Ένωση είδε το σερί της να σταματά από τον Ολυμπιακό, από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 2-1 στη Ν.Φιλαδέλφεια.

Τώρα, ο Ολυμπιακός χρειάζεται μία ακόμη νίκη ώστε γράψει ιστορία. Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό και αν η ομάδα του Μπέντο πάρει τη νίκη, τότε θα φτάσει τις 29 συνεχόμενες νίκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ νίκες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ