«Είχα χάσει το μυαλό μου» -Γιατί η Aν Χάθαγουεϊ ήταν δυστυχισμένη όταν κέρδισε το Oσκαρ [εικόνες] - iefimerida.gr

«Είχα χάσει το μυαλό μου» -Γιατί η Aν Χάθαγουεϊ ήταν δυστυχισμένη όταν κέρδισε το Oσκαρ [εικόνες]

Φωτογραφία: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν μία από τις πιο εμβληματικές στιγμές ενός ηθοποιού είναι η ώρα που ακούει το όνομά του την βραδιά των Όσκαρ, η Αν Χάθαγουεϊ αποκάλυψε πως μόνο χαρούμενη δεν ήταν το 2013.

Η ίδια αποκάλυψε πως βίωσε το στάδιο μετά την ολοκλήρωση της ταινία που της χάρισε το Όσκαρ,Les Miserables και τι αισθάνθηκε όταν πήρε το Όσκαρ στα χέρια της στην Guardian.

«Ένιωθα πάρα πολύ άβολα. Σχεδόν έχασα το μυαλό μου όταν έκανα εκείνη την ταινία και δεν είχα επανέλθει ακόμα. Μετά έπρεπε να σταθώ μπροστά σε όλους τους ανθρώπους και να νιώσω κάτι που δεν ένιωθα, δηλαδή απλή ευτυχία», ανέφερε.

Η Anne Hathaway κέρδισε το Όσκαρ Β' Γυναικείου ρόλου για τον ρόλο της Fantine στους «Άθλιους».

«Είχα χάσει το μυαλό μου» -Γιατί η Aν Χάθαγουεϊ ήταν δυστυχισμένη όταν κέρδισε το Oσκαρ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Ένιωθα άσχημα που κέρδισα ένα βραβείο επειδή παρουσίασα τον πόνο, ο οποίος ακόμα ήταν μέρος της συλλογικής μας εμπειρίας ως ανθρώπινα όντα. Αυτή είναι η αλήθεια και αυτό συνέβη. Είναι άσχημο, αλλά αυτό που μαθαίνεις είναι πως όταν νομίζεις ότι θα πεθάνεις από ντροπή, δεν πεθαίνεις στην πραγματικότητα», είπε η ίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάθαγουεϊ Όσκαρ ταινία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ