Αν η Αγγλία δεν τα βρει με την ΕΕ 3 εκατομμύρια Βρετανοί θα μείνουν άνεργοι - iefimerida.gr

Αν η Αγγλία δεν τα βρει με την ΕΕ 3 εκατομμύρια Βρετανοί θα μείνουν άνεργοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επιστολή τους που δημοσιεύεται στην Daily Telegraph 20 κορυφαίοι επιχειρηματίες, ανάμεσά τους και ο ιδιοκτήτης της Virgin Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον προειδοποιούν την βρετανική κυβέρνηση ότι πρέπει άμεσα να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με την ΕΕ, αλλιώς οι Βρετανοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας.

Σύμφωνα με την επιστολή περίπου 3 εκατομμύρια κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους καθώς εργάζονται σε τομείς που εξαρτώνται αποκλειστικά από τις εξαγωγές της Βρετανίας σε κράτη μέλη της ΕΕ.

Οι 20 επιχειρηματίες (η λίστα περιλαμβάνει εκτός από τον ιδιοκτήτη της Virgin και τα διευθυντικά στελέχη της British Telecom και της διαφημιστικής WPP) τονίζουν πως το συμφέρον της Βρετανίας είναι να βοηθήσει στην σταθεροποίηση και επιβίωση του ευρώ και τονίζουν πως περιθωριοποίηση της Βρετανίας και η εξαίρεσή της από τη λήψη αποφάσεων στην Ευρώπη θα έχει ολέθριες συνέπειες για την οικονομία της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ