Ο Σαρκοζί «κατέβαζε» παράνομα ταινίες και τραγούδια! - iefimerida.gr

Ο Σαρκοζί «κατέβαζε» παράνομα ταινίες και τραγούδια!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα ανέμενε κανείς πως μεγάλες εταιρείες όπως η Sony, η Fox, η Universal αλλά και η ένωση δισκογραφικών εταιρειών των ΗΠΑ θα ήταν ενάντια στην πειρατεία. Κι όμως αποκαλύπτεται ότι στελέχη των εταιριών αλλά και ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί «κατέβαζαν» παράνομα τραγούδια και ταινίες.

Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατη αποκάλυψη, ανάμεσα σε αυτούς που καταφεύγουν στο παράνομο κατέβασμα αρχείων συγκαταλέγονται και αρκετά στελέχη των παραπάνω εταιρείων όπως επίσης και ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί!

Η συγκλονιστική αποκάλυψη προέρχεται από την ιστοσελίδα Youhavedownloaded.com η οποία κατόρθωσε να ανιχνεύσει IP adresses από τα γραφεία των εταιρειών Sony, Fox, Universal, RIAA αλλά και του Γάλλου Προέδρου.

Όπως ισχυρίζεται η ιστοσελίδα, στις βάσεις δεδομένων της βρίσκονται καταγεγραμμένα τα δεδομένα 55 εκατομμυρίων χρηστών που έχουν κατεβάσει παράνομο υλικό, ενώ οι χώρες που κατέχουν την πρωτιά στην πειρατεία είναι η Κίνα, οι Η.Π.Α, η Ισπανία, η Μεγάλη Βρετανία και Ταϊβάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ