Αυτοί είναι οι αυριανοί αστέρες - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι αυριανοί αστέρες

Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ρόναν Φάροου και οι καλλιτέχνες της ποπ μουσικής Lady Gaga και Τζάστιν Μπίμπερ συγκαταλέγονται στη λίστα «30 Κάτω των 30» που περιλαμβάνει προσωπικότητες από 12 τομείς της δημόσιας ζωής οι οποίες, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, θα είναι οι αυριανοί αστέρες.

Ο Φάροου, ειδικός σε θέματα πολιτικής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και ακαδημαϊκός, είναι το μοναδικό βιολογικό παιδί της ηθοποιού Μία Φάροου και του σκηνοθέτη Γούντι Αλεν και επιλέχτηκε στην κατηγορία Νόμος & Πολιτική.

«Ενώ πολλοί από την λίστα είναι ήδη γνωστοί, άλλοι όπως η Ντανιέλ Φονγκ, γεννημένη στον Καναδά, η οποία εντάχθηκε στο πρόγραμμα Διδακτορικού του πανεπιστημίου Princeton σε ηλικία 17 ετών προτού ιδρύσει την εταιρία εναλλακτικής ενέργειας Lightsail στα 20 της, εμφανίζονται για πρώτη φορά στη λίστα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο διευθυντής του Forbes, Μάικλ Νόερ.

Στον κατάλογο των καλλιτεχνών βρίσκεται, μεταξύ άλλων, η Τζέιντεν Σμιθ, κόρη του ηθοποιού Γουίλ Σμιθ, στην κατηγορία της μουσικής η Βρετανίδα τραγουδίστρια Αντέλ και οι Αμερικανίδες Κέιτ Πέρι και Ριάνα.

Το Forbes ζήτησε από τους αναγνώστες του, καθώς και από 12 πάνελ ειδικών σε τομείς όπως νόμος/πολιτική, κτηματομεσιτικά, καλλιτεχνικά, επιστήμη/καινοτομία, χρηματοπιστωτικά να αναδείξουν εκείνους που θεωρούν ότι θα επηρεάσουν τον κόσμο στο άμεσο μέλλον. Από κάθε κατηγορία επελέγησαν 30 άνθρωποι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ