Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση Σκουρλέτη-Θεσμών - iefimerida.gr

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση Σκουρλέτη-Θεσμών

Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναβλήθηκε - χωρίς να γίνει γνωστή η αιτία - για την ερχόμενη εβδομάδα η προγραμματισμένη για το βράδυ της Παρασκευής συνάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη, με τους εκπροσώπους των θεσμών.

Παράλληλα δύο προσφορές για την εξαγορά του 24% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ υπεβλήθησαν την Παρασκευή, στη λήξη της προθεσμίας, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Συγκεκριμένα, δεσμευτικές προσφορές υπέβαλαν η ιταλική TERNA και η κινεζική State Grid. Οι ίδιες πηγές εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη και για το γεγονός ότι η διαδικασία προχωρά στη βάση της συμφωνίας με τους θεσμούς που προβλέπει ότι στο τέλος της διαδικασίας το Δημόσιο θα ελέγχει άμεσα ή έμμεσα το 51% των μετοχών του Διαχειριστή. Οι οικονομικές προσφορές αναμένεται να ανοίξουν τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ, αναβλήθηκε για την ερχόμενη εβδομάδα η προγραμματισμένη για το βράδυ της Παρασκευής συνάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη, με τους εκπροσώπους των θεσμών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Σκουρλέτης θεσμοί ΑΔΜΗΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ