Στην Ύδρα για Πάσχα ο Παπανδρέου - iefimerida.gr

Στην Ύδρα για Πάσχα ο Παπανδρέου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ύδρα θα περάσει όπως και πέρσι τις άγιες ημέρες του Πάσχα ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Άντα. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα μεταβεί στο αγαπημένο του νησί την Μεγάλη Πέμπτη, θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Μπρατσέρα», και θα επιστρέψει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πιθανότατα την Τρίτη του Πάσχα.

Στην Ύδρα, ο ίδιος συνηθίζει –και δεν θα ξεφύγει από τις συνήθειές του φέτος- να συναναστρέφεται τον γνωστό αρχιτέκτονα Δημήτρη Φαρμακίδη και την Ιωάννα Ράλλη, ενώ φέτος θα έχει στην συντροφιά του και τη γνωστή δημοσιογράφο Μπήλιω Τσουκαλά με τον σύζυγό της Γιώργο Πίττα. Το ζεύγος Παπανδρέου διατηρεί στενή φιλία με τη δημοσιογράφο και τον επιχειρηματία, γεγονός που αποδεικνύεται και από την έξοδό τους για φαγητό στο γνωστό ουζερί της Κηφισιάς 'Ψάριστον', μόλις προ δύο εβδομάδων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ