Πάνω από 65.000 γεύματα σε άστεγους της Αθήνας και της Καλλιθέας - iefimerida.gr

Πάνω από 65.000 γεύματα σε άστεγους της Αθήνας και της Καλλιθέας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου έφερε εντυπωσιακά αποτελέσματα στην καμπάνια με τίτλο «κάνε το καλό και δώσε ένα ευρώ» που διοργάνωσε από την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου ο ΒΗΜΑ FM για να στηρίξει άστεγους και άπορους συνανθρώπους μας.

Μέσα σε έξη μέρες από τον χώρο μεγάλου πολυκαταστήματος στα Βόρεια Προάστια διατέθηκαν περίπου 130.000 αντίτυπα βιβλίων αντί του συμβολικού ποσού του ενός ευρώ για το καθένα . Συγκεντρώθηκαν έτσι περισσότερα από 130.000 ευρώ τα οποία θα διατεθούν στα Ιδρύματα Αστέγων των Δήμων Αθηναίων και Καλλιθέας .Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 65.000 γεύματα για άστεγους και άπορους και είναι αποτέλεσμα της συγκινητικής ανταπόκρισης του κόσμου στο κάλεσμα του ραδιοφωνικού σταθμού.

Πολυ σημαντικά πρόσωπα απο τον χώρου του θεάτρου,του κινηματογράφου, του τραγουδιού και του αθλητισμού (Κ. Δανδουλάκη, Κ Ρουγγέρη, Ζ. Δούκα. Π. Γιαννάκης κ.α.) συμμετείχαν στην πρωτοβουλία του διευθυντή του Βήμα Fm Βασίλη Χιώτη κι έδωσαν το παρόν στο εξαήμερο αυτό για το οποίο αρχικός στόχος ήταν η διάθεση 20.000 βιβλίων. Όμως η απροσδόκητα μεγάλη προσέλευση ακροατών του σταθμού και πολιτών που ενημερώθηκαν οδήγησε στον υπερξαπλασιασμό αυτού του αριθμού.

Ταυτόχρονα ο ΒΗΜΑ FM σε συνεργασία με μεγάλη διαφημιστική εταιρία διοργανώνει νέα πρωτοβουλία με την οποία θα μοιραστούν σε 30.000 οικογένειες στην Αττική είδη πρώτης ανάγκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ