Βίντεο ζωής: Αστυνομικός σώζει 3χρονο αγοράκι από βέβαιο θάνατο - iefimerida.gr

Βίντεο ζωής: Αστυνομικός σώζει 3χρονο αγοράκι από βέβαιο θάνατο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δραματικές σκηνές κατέγραψε η κάμερα του περιπολικού ενός αστυνομικού, ο οποίος κλήθηκε να βοηθήσει δύο νεαρούς γονείς όταν αυτοί συνειδητοποίησαν πως το 3 ετών αγοράκι τους είχε σταματήσει να αναπνέει έξω από εστιατόριο.

Ήρωα θα αποκαλεί για μια ολόκληρη ζωή τον Τσέιζ Μίλερ, ο μπόμπιρας Μπρέινταν Γκέις, αφού ο αστυνομικός κατάφερε με περίσσια ψυχραιμία να του σώσει τη ζωή.

Ολα συνέβησαν έξω από εστιατόριο στο Τέξας. Ο αστυνομικός δέχθηκε την κλήση και κατευθύνθηκε χωρίς χρονοτριβή στο σημείο, όπου είδε την μητέρα να κρατά το αγοράκι στην αγκαλιά της.

Αμέσως βγήκε από το περιπολικό, πήρε προσεκτικά το παιδί στην αγκαλιά του και το έβαλε ανάσκελα στο έδαφος κάνοντάς του τεχνητή αναπνοή. Αντιλήφθηκε πως ο 3χρονος δεν ανέπνεε ενώ ο παλμός του ήταν πολύ χαμηλός.

Ζήτησε μάλιστα από τον πατέρα να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό προκειμένου να βγάλει από το αυτοκίνητο το μηχάνημα CPR. Η μητέρα όλη αυτή την ώρα δεν μπορούσε από το σοκ ούτε να παρακολουθήσει τις προσπάθειες του αστυνομικού, ο οποίος τελικά κατάφερε να επαναφέρει τον μικρό.

Βίντεο ζωής: Αστυνομικός σώζει 3χρονο αγοράκι από βέβαιο θάνατο  | iefimerida.gr 0

«Ειχε μελανιασμένα χείλη και δεν ανέπνεε. Ο παλμός του ήταν χαμηλός και ήταν φανερό ότι έπρεπε να φανώ ψύχραιμος. Ηταν ένα τεράστιο μάθημα ζωής», δήλωσε ο αστυνομικός κατά τη διάρκεια της βράβευσής του στο Δημαρχείο της πόλης όπου κατάφερε να ξανασυνταντηθεί με τον πιτσιρικά, υπό καλύτερες συνθήκες αυτή τη φορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέξας μικρό αγόρι cpr
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ