Η αστυνομία βλέπει τον «Εσκομπάρ των Βαλκανίων» πίσω από τον 1 τόνο κάνναβης στις Αφίδνες - iefimerida.gr

Η αστυνομία βλέπει τον «Εσκομπάρ των Βαλκανίων» πίσω από τον 1 τόνο κάνναβης στις Αφίδνες

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον «Εσκομπάρ των Βαλκανίων» βλέπουν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας ως εγκέφαλο του κυκλώματος που μετέφερε ένα τόνο ακατέργαστης κάνναβης στην Ελλάδα και εντοπίστηκε την Πέμπτη.

Οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της ομάδας έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση εξάρθρωσης κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών. Ο εγκέφαλος της ομάδας φέρεται να είναι ο 44χρονος Αλβανός, Κλεμέντ Μπαλίλι τον οποίο αποκαλούν «Εσκομπάρ των Βαλκανίων».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εθνος, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της ομάδας όταν κατάφεραν να εντοπίσουν ύποπτη νταλίκα που μετέφερε μεγάλο όγκο ναρκωτικών ουσιών σε κεντρικό αποθηκευτικό συσκευαστήριο στην Αττική. Ετσι, όταν η νταλίκα έφτασε στον αποθηκευτικό χώρο στις Αφίδνες οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο κατάσχοντας την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που έφερε στο εσωτερικό της αφού παρακολουθούσαν τον οδηγό. Τα ναρκωτικά έφταναν στην Ελλάδα ως μέσος σταθμός και από εκεί διακινούνταν στις χώρες της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση έχουν συλληφθεί ακόμη έξι άτομα ενώ για το Κλεμέντ Μπαλίλι εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Ελληνικές αρχές ως ηγετικό στέλεχος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στην Κεντρική Ευρώπη. Ο 44χρονος παραμένει ακόμη ελεύθερος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αφίδνες συλλήψεις Ναρκωτικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ