Βίντεο-ντοκουμέντο: Οι ληστές της Καρντάσιαν κόβουν βόλτες δίπλα στο ξενοδοχείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Βίντεο-ντοκουμέντο: Οι ληστές της Καρντάσιαν κόβουν βόλτες δίπλα στο ξενοδοχείο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως «ουδείς κρυπτόν υπό»... μία κάμερα, μιας και το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται οι ληστές που μπήκαν στο διαμέρισμα της Καρντάσιαν στο Παρίσι.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Οι ληστές της Καρντάσιαν κόβουν βόλτες δίπλα στο ξενοδοχείο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τα γαλλικά μέσα υποστηρίζουν πως αυτά τα 5 άτομα είναι οι ύποπτοι που λήστεψαν την Κιμ, οι οποίοι έκοβαν βόλτες κοντά στο διαμέρισμά της. Δεν είναι γνωστό αν το βίντεο είναι πριν η μετά την ληστεία, αλλά οι αρχές θεωρούν πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι αυτοί στο βίντεο.

Το βίντεο που έδωσε το κανάλι Μ6 ξεκινάει στις 2.19 μετά τα μεσάνυχτα και δείχνει τρεις άνδρες πάνω σε ποδήλατα να φορούν τζάκετς και άλλους δύο να ακολουθούν πεζοί.
Ωστόσο από το βίντεο, οι αρχές δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τους δράστες, μιας και τα πρόσωπα τους είναι θολά και άρα δυσδιάκριτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν λίστες Παρίσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ