Παραιτείται η διοίκηση Μαχλά στον ΟΦΗ - iefimerida.gr

Παραιτείται η διοίκηση Μαχλά στον ΟΦΗ

ΟΦΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη σύσσωμη παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΦΗ προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μαχλάς, ενώ δεν απέκλεισε τη λύση του πρωτοδικείου εάν δεν βρεθεί άμεση λύση.

«Εμείς ό,τι δυνάμεις είχαμε τις δώσαμε. Δεν μπορώ κάτι παραπάνω. Περιμένουμε να δούμε όλοι αυτοί που αγαπάνε την ομάδα αν θα την στηρίξουν. Δεν μπορώ να πιέσω κανέναν να μας βοηθήσει. Έχω ψάξει και έχω κάνει επαφές. Δεν είμαι πάντως, ειλικρινά το λέω, αισιόδοξος. Ίσως πάμε πρωτοδικείο», δήλωσε αρχικώς στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Μαχλάς, ενώ αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα της ομάδας είπε:

«Εύχομαι να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους και να προχωρήσουν την ομάδα εκεί που θα σταματήσουμε εμείς. Οι εκλογές στις 30 Δεκεμβρίου φέρνουν την παραίτηση της διοίκησης λίγες μέρες πριν. Ενδιαφέρονται άνθρωποι θεωρητικά αλλά πρέπει να το δούμε στην πράξη. Ελπίζουμε να γίνουν όλα για το καλό της ομάδας. Ήμασταν και ήμασταν ενωμένοι στην διοίκηση. Μας στηρίζει ο κόσμος. Ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες. Όποιος ενδιαφέρεται... κοντός ψαλμός αλληλούια. Είμαστε ανοικτοί σε κάθε ενδιαφερόμενο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ