Όταν γεννήθηκε της έδιναν 12 ώρες ζωής, χτες έκλεισε τα 105! - iefimerida.gr

Όταν γεννήθηκε της έδιναν 12 ώρες ζωής, χτες έκλεισε τα 105!

Γενέθλια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενάντια σε όλες τις προβλέψεις, η Λίλι Άρνολντ γιόρτασε χτες τα 105στα της γενέθλια, παρά το γεγονός ότι όταν γεννήθηκε, οι γιατροί είπαν στους γονείς της ότι δεν θα καταφέρει να επιζήσει για παραπάνω από 12 ώρες.

Ωστόσο, η υπεραιωνόβια γιαγιά δεν ήπιε για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, καθώς, όπως δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail, κατάφερε να φτάσει σε αυτή την ηλικία επειδή σε όλη της τη ζωή απείχε εντελώς από την κατανάλωση αλκοόλ.

Αναφερόμενη στο γιατρό που της έδινε μόλις λίγες ώρες ζωής όταν γεννήθηκε, είπε αστειευόμενη «πολύ θα ήθελα να ήταν από μια μεριά να με δει, αλλά αποκλείεται να ζει, αντίθετα με μένα».

Όταν γεννήθηκε η Λίλι το 1906, ο οργανισμός της ήταν ιδιαίτερα αδύναμος, ενώ λίγο μετά τη γέννηση πέθανε και η δίδυμη αδερφή της, γεγονός που έκανε τους γιατρούς ακόμα πιο απαισιόδοξους.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα η ανιψιά της, «η Λίλι κρατιέται πολύ καλά για την ηλικία της. Αντιλαμβάνεται τα πάντα, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, είναι πολύ δυνατή και παρ'ότι είναι πρακτικά τυφλή, αποτελεί έμπνευση για όλους μας. Πλέκει μόνη της κούκλες και τις πουλάει για να βγάζει λίγα χρήματα και να μην μας επιβαρύνει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ